.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Discotheek The LIMIT -

IJzendijke, Mollekotweg 5, Zeeland
Jongeren
Discotheek The LIMIT. Discotheek The LIMIT is gelegen tussen het Zeeuws Vlaamse IJzendijke en het Belgische Watervliet. The LIMIT hoort nog net bij IJzendijke. Het is een trendy discotheek die plaats biedt aan ongeveer 700 personen. De doelgroep is 16 jaar en ouder. Er wordt allround muziek gedraaid en iedere week is er wat te beleven. Kijk op onze website om onze agenda te bekijken!
Sfeer & interieur. Trendy, Modern, Gezellig, Led & Laser, Scan lights, Movingheads, Danspalen, Minipodiums.
Geschiedenis. De discotheek bestaat nog maar net. The LIMIT opende op 21 november 2009. Voorheen was het oude Disco La Mar er gevestigd. Nog dáárvoor bevond zich er Café en disco 't Mollekot. Op de lokatie van The LIMIT is al van vóór de 1e wereldoorlog een horecabedrijf.
Keuken & kaart. The LIMIT werkt met consumptiemunten. 1 munt kost 2 euro. Een biertje of een cola kost 1 munt. Voor een cocktail betaal je 2,5 munt. In de snackbar verkopen we: Broodje hamburger, Broodje Braadworst, Diverse andere broodjes, Friet & Snacks
Telefoon: 0117-301922
Website: http://www.thelimit.nl

Discotheek The LIMIT, IJzendijke, Mollekotweg 5, Zeeland
Vrijdag: 21.00 u - 05.00 u | Zaterdag: 21:00 u - 05.00 u.